Bodis

personalitza el teu bodi

Bodis Hi ha 4 productes.

Mostrant 1 - 4 de 4 elements
 • 0,00 €

  Personalitza el teu bodi blanc. Escull la quantitat, la talla i el color de vinil. Clica a Afegir al Carret. Pots adjuntar una imatge o un text que vulguis per al teu bodi o dónan's més detalls. No és possible reproduir degradats, ombres ni imatges fotogràfiques.  En breu t'enviarem el pressupost del teu bodi personalitzat.

  0,00 €
 • 0,00 €

  Personalitza el teu bodi negre. Escull la quantitat, la talla i el color de vinil. Clica a Afegir al Carret. Pots adjuntar una imatge o un text que vulguis per al teu bodi o dónan's més detalls. No és possible reproduir degradats, ombres ni imatges fotogràfiques.  En breu t'enviarem el pressupost del teu bodi personalitzat.

  0,00 €
 • 0,00 €

  Personalitza el teu bodi verd. Escull la quantitat, la talla i el color de vinil. Clica a Afegir al Carret. Pots adjuntar una imatge o un text que vulguis per al teu bodi o dónan's més detalls. No és possible reproduir degradats, ombres ni imatges fotogràfiques.  En breu t'enviarem el pressupost del teu bodi personalitzat.

  0,00 €
 • 0,00 €

  Personalitza el teu bodi vermell. Escull la quantitat, la talla i el color de vinil. Clica a Afegir al Carret. Pots adjuntar una imatge o un text que vulguis per al teu bodi o dónan's més detalls. No és possible reproduir degradats, ombres ni imatges fotogràfiques.  En breu t'enviarem el pressupost del teu bodi personalitzat.

  0,00 €
Mostrant 1 - 4 de 4 elements