Política de privacitat

En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que, mitjançant l'emplenament del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat, titularitat de 9 de Trinca amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per mantenir-li informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb el sector.

9 de Trinca es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

Vostè podrà, de forma lliure i voluntària, facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre's la seva sol·licitud.

Al seu torn, i en virtut de l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, 9 de Trinca informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades, per remetre't informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d'interès relativa a l'activitat de l'empresa.

Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en la seu de 9 de Trinca , acompanyant còpia de DNI.