Què és 9 de Trinca

9 de Trinca és un nou concepte de disseny i estampació de samarretes.

Tenim una idea, creem un disseny, però... tothom té els mateixos gustos? les mateixes preferències? És clar que no!

Doncs per què dissenyar una única samarreta? Plasmem una idea, però creem més d’un estil. I això com ho fem? Intentarem explicar-nos...

Tot comença amb una idea. Com tot, aquesta idea va prenent cos, va canviant de forma, fins que escollim el disseny definitiu.
A vegades un disseny ens pot semblar molt bo, però és adequat per a una samarreta? Ens veiem capaços de dur-la a sobre un cop estampada?

Aquí és quan entra el simulador de samarretes. Sembla molt divertit, però ens hi estem una bona estona fins que trobem la mida i el color adequat del disseny i la samarreta que ens sembla més adient, més portable, més trencador o més impactant.

Fins aquí, ja hem aconseguit que la idea inicial es transformi en més d’un estil, tants estils com combinacions disseny-samarreta us mostrem a la pàgina web.

Ara queda potser la part més manual, més artesanal. Agafem el vinil tèxtil del color del disseny escollit i el passem pel plotter de tall. El treballem fins que s’obté la plantilla. La col·loquem sobre la samarreta del color escollit i passem a planxar.

Esperem que us agradin els models que us proposem tant com a nosaltres!!!

disseny samarreta
disseny samarreta 9 de Trinca
confecció disseny samarreta
disseny samarreta finalitzada